hörs imorn

HejsanHejsan! Nu ska jag på kalas, kulkul. =) Eftersom jag ska till mamma imorgon efter skolan får hon ta med sig min dator hem dit redan idag så slipper jag ta den imorgon till skolan och allt, så jag kommer inte blogga mera ikväll. Men imorn så blir det av :D Kommentera massa sött nu alla. Later!

Godmorgon!

Imorse vaknade jag 10 i 10, utvilad förhoppningsvis. Då klev jag upp ur sängen och käkade frukost ute i solen, (en liten tallrik med fil & müsli och en smörgås). Efter frukosten gick jag in hit och nu sitter jag här. :)

Idag ska jag:
Packa upp resväskan
♥  Städa mitt rum
♥  Fixa iordning mig
♥  Hjälpa pappa m. något i trädgården
♥  Sola
♥  Fira Jonas kusin som fyller 15 år


Det var det. Nu ska jag börja med att packa upp resväskan -.- Ha en underbar söndag i solen alla ! Bloggar sen innan jag sticker på "kalas". Later! 

Glöm inte att det är mors dag idag sötnosar. =)



OMG KOLLA VAD KONSTIG MIN ARM SER UT! xD Jag måste ha vridigt den jättekonstigt när jag tog denna bild.

har fixat bilderna!

Hejj! Jag tror att jag hr lyckats få fram bilderna nu! :D Jag ser dem iaf. Jag fick lägga upp dem gen och det tog tid för jag hade raderat dem från bloggen om man säger så, så jag behävde ladda upp dem där också och lalalala. :)

Så kolla inlägget nedan! Igen! Later!


kommer gråta !?

Vet någon vad man gör om alla bilder inte syns? Som i det förra inlägget syns bara två, blir såå lack! :@ Hjälp mig någon! Tips?

Ska sova snart, God Natt. Later!

Ps. ÄR OTROLIGT ARG!


daamp!

Alltså jag blir galen! Syns bilderna i det förra inlägget? Jag blir gryymt irriterad om de inte gör det ! Jag hatar när det blir så... *******-dator! Aja, hoppas att ni ser dom... Later!


heemmmaa (:

Hejjsan allihopa!

Ojojoj, denna fredag och lördag har verkligen vart superkul! Nu ska jag berätta så mycket så möjligt av vad vi gjorde och lägga upp massor av bilder.

Jo, såhär var det: när jag hade loggat ut här ifrån blev jag körd upp till Danderyds sjukhus av Pernilla, där tog jag tunnelbanan in till pappas jobb så var jag där i kanske en kvart. När vi var "klara" där så tog vi en promenad bort till Viking Line-terminalen. Det var mysigt! När vi kom dit var redan Ina och Sara där med Inas mamma. Vi snackade med de ett tag innan Felicia och hennes pappa kom. Då tog vi farväl av min pappa och Inas mamma så började vi köa inne i terminalen. -Det var extremt mycket kö! Först var det Id-kontroll sen säkerhets-kontroll sen kö in till båten. Okej, det var inte så mycket men det kändes mycket.

När vi kom på båten rusade vi till vår hytt för att vi skulle inviga den. Alla fick en chock när vi kom in dit. xD För alla (vi tjejer) trodde att det skulle vara fett stort med TV och allt. Men det vi möttes av var en liten hytt med toalett, sminkbord, "hall", ett fönster och en säng. Ingen fattade någonting, -jag trodde att det hade blivit fel eller något, men sedan vid närmare titt på det hela var det tre ytterligare sängar man kunde fälla ned och så kunde man göra en utav sängarna till en soffa, så det var riktigt trevligt.

När vi hade installerat oss i hytten, dvs packat upp lite saker och snackat gick vi ut på däck tror jag. -Vi skulle såklart vinka väldigt tramatiskt Hejdå av Stockholm. -Haha iallafall jag, ^^ drama-queen nr. 1, säger jag bara. När det var klart gick vi in och checkade vad som fanns i Taxfree:n, det fanns en hel del. Jag köpte en påse med lakrits-grejer, Sara köpte en påse med Bounty:s (rätt?) och en burk med Lakrisal, Ina köpte en låda med Vingummin och Felicia köpte en liten påse med Dumleklubbor, en påse ostbågar (som jag hjälpte till att äta upp) och en burk mad Lakrisal sen delade jag och Sara på ett paket med sex burkar CocaCola och Ina och Felicia på ett likadant paket fast med Sprite.

Efter det kollade vi vad som fanns på den övriga delen av båten, Bla. så testade vi det då tomma dansgolvet och kollade så att stolarna var okej i karaoke-rummet.

Klockan 20:30 åt vi middag, det bjöds på Buffé med efterrätt, det var gott! Jag åt ingen efterrätt men det gjorde de andra och Sara och Felicia tog supermycket och orkade till en början inte äta upp allt men då sa Felicias pappa: om ni äter upp allt ni har på era tallrikar får ni 50 kronor var. Så de började käka igen. Och jag säger bara en sak, de såg inte ut att njuta. :/ Men de lyckades och fick sina pengar, men det som hände efter behöver jag inte nämna här men ni kan säkert gissa.

Vi vilade i kanske en halvtimme innan vi beslöt oss att besöka Karaoke-rummet som nu var fullt med packade människor, (det var det överallt, usch). Vi gick in där och stod vid dansgolvet brevid den som sjöng fast en bit bort ändå och dansade och sjöng som galningar. Även om det kändes som om magsäcken skulle hoppa upp i halsgropen... Nästan alla hade lite småont överallt så vi gick till ett annat rum där det var ett dansgolv men live-band och massor av människor. Vi va där ett tag men eftersom det inte är rökförbud där så gick vi till en "avdelning" där man kunde spela på apparater. Haha det var jättekul men alla småpngar rök ju kan man säga. Fast man vann ju också :)

När det var gjort gick vi in till hytten och flamsade lite. Jag orkar inte skriva allt vi gjorde men kortfattat så var det: plattade Ina och Felicias hår, snacka, äta godis, fixa oss, ta kort och annat. Vid 20 i två-tiden somnade vi.

Idag:  Vi vaknade av att Felicias pappa ringde på hennes mobil och väckte oss vid kvart över åtta-snåret. -.- Alla var jättetrötta men med många om och men gick vi tillslut upp och klädde på oss och vandrade till frukosten. Även det var en buffé men grymt god mat/frukost!

När vi hade käkat gick vi till hytten för att fixa oss. Jag, Sara och Felicia tvättade håret för att det luktade superäckligt efter röken som vi befann oss i igår. Vi fixade oss och sedan gick vi för att spela på apparater, leta pengar fulla personer kan ha tappat och annat. Efter det (som tog ett tag såklart) åt vi lunch. Jag åt en sån där liten, liten burk med yoghurt man brukar kunna köpa i packet men jag åt bara en, det heter typ Yoggi, sen åt de andra också men när jag sitter här och skriver kom jag på att det kanske inte är så kul att veta vad vi åt så jag slutade skriva om det.

Efter lunchen flamsade vi lite, packade och vid någon tid kring tre parkerade båten i Sthlm igen. Då sa vi hejdå till alla så gick jag och Ina för att ta en buss till Slussen och därifrån åka hem till sig. När jag kom hem drog jag direkt på mig min bikini och la mig och vilade i solen i 40 minuter innan jag beslöt mig för att sätta mig och skriva ner allt detta.

Nu ska ni få se bilder:


Vi inviger hytten.


haha, även här.


The hytt,


Sara (:


Jag ^^


Vi i hytten på kvällen :]


Ina


Felicia tog med sig hela familjen hon..


Goodbye Stockholm.


På däck


Checkar dans-golvet.


Vårt goodis


Jag i hytten.


Hahaha, Felicia behövde föna sin katt som hamnade i toaletten när den egentilgen skulle hamnat på Ina som borstade tänderna xD


Jag innan jag stack


Jaag på däck.




Ja, där var lite bilder också. Bloggar troligen en gång till idag, får se. Ha det toppen! Later!


hemma

Hejsan!

Nu har jag kommit hem och duschat efter att ha varit på Rindö. Det var rooligt, fast lite småjobbigt för alla i mitt "lag" ville inte jogga helatiden så jag kom ifrån de ibland och behövde vänta, men det var ingen fara för det var ju så fint väder så då kunde man stå och njuta av det. :D

Ikväll ska jag, Sara, Ina, Felicia och hennes pappa på kryssning!! Det ska bli sjuukt roligt verkligen! Jag kommer komma hem imorgon så jag bloggar då någon gång men kommer inte göra det på båten. Lägtar vekligen tills jag ska dit!

Men nu ska jag lyssna lite på musik och packa det sista. Hare grymt bra, precis som jag. =) haha :P Later!

                                                                                             



Jag och Sadaf (toooday.blogg.se) idag :)


Zilla och Totte var i Frösunda i onsdags, haha jag, Felicia och Sara garvade nog mest ! xD

hej & hejdå

Godmorgon allihopa!

Igår var hade vi konsert dårå och i onsdags vare bara repetion. -Det gick jättebra att repa men mindre bra på konserten... Eller okej, jag var jättetrött och hade inte ätit någon middag och så skulle jag spela vid 20 i åtta kanske. Menmen.

Nu ska jag snart till skolan. Eller jag ska cykla till Danderyd sjukhus där jag träffar alla andra så ska vi ta en buss till Vaxholm sen färjan till Rindö där min idrotts-lärare bor. Vi ska orientera där och massa annat roligt.

Efter skolan kommer jag gå hem direkt så då kan jag blogga igen. -Då ska jag berätta vad för superrolig grej jag och några kompisar ska göra i början av helgen! :]

Men nu har jag inte tid för det, ha en toppen-fredag alla! Later!

(har inga roliga bilder att lägga upp nu, men det kommer något sen i eftermiddag)

hejdå för idag..

Nu ska jag stänga ner bloggen för idag, hoppas att alla har haft en strålande dag i soolen!

Sov så gott, dröm sött och vakna pigga, (haha vad vare där? xp) God natt! =) ♥

Later!

kommer inte blogga...

...under onsdagen eller torsdagen om jag inte hinner en stund på kvällen förstås. =) Därför att: efter skolan på onsdag ska jag hem till mamma och plugga, duscha och fixa lite innna jag har repetion på gitarren inför på torsdag. Jag kommer komma hem vid halv nio-tiden och ska äta då så får se om jag hinner blogga efter.

På torsdag efter skolan ska jag kanske följa med Sadaf till Solna Centrum för att hon ska kolla på lite saker, fast jag kan bara vara där till klockan fem för då ska jag hem och kanske stoppa i mig något i matväg innan jag drar till sundbybergs vårmarknad där jag ska spela gitarr... :$ -.-  (Med andra såklart men fett pinsamt!) Jag vet inte när jag kommer hem därifrån men om det blir sent orkar jag inte direkt logga in på datorn. ;p

Men då vet ni iallafall om det inte blir så att jag skriver under dessa dagar. Skriver ett sista inlägg senare ikväll. Ha det! :)

Later!
  




Vill ha!  :)

pluggpluggplugg

Hejhej, nu har jag pluggat ett tag och ätit. (korv med potatismos) Ska snart plugga ännu mer, -.- det vi har i svenskan nu är inte kul! Iaf inte den uppgiften jag är på nu, -de andra är iof helt okej. :)


Ny design? Ja vad tycker ni om en ny design? Har inte bestämt mig ännu men jag ska fippla lite med det någon gång när jag har mer tid på mig. Kommentera gärna vad ni tycker!

Nu ska jag plugga, plugga, pluuuggaa.. (läs det som en melodi :P) Haha.... I'm a no-lifer right now, xD thaha

Ha det nice nu. Later!

tisdag'

HejjsanHejjsan!

Idag var en halvbra dag i skolan till en början men den blev bättre sen:

Det började med att vi hade svenska, jobbade hela lektionen utan paus fast jag hade ont i magen och allt, så efter passet blev jag yr och svimmfärdig. Sen efter det vare dags för lunch, det var kyckling (som vanligt?) med potatis och sås. Det var gott! Jag satt med Felicia, Sara, Ina och Hannes (en lärare). Juste Hannes, om du över all förmodan skulle läsa detta: Förlåt för att jag sa att du hade något i näsan, du blev lite generad men jag menar, det var väl bättre än att du skulle gå med det där? :) Fast jag kan förmedla till er andra att han fick aldrig bort det som jag tror att han trodde för det satt fast även lite senare. xD Haha förlåt iaf...  (fast det sa jag ju såklart inte till honom)

Efter lunchen var det dags för engelska. Det gick också bra, vi kollade först på två filmer om Amerikans- och Engelsk historia. -.- Sen skulle vi skriva en berättelse om någon händelse det nämnde i filmerna, "Once Upon A Time...." Tråååkigt! Men det gick bra. Även där tog jag och Sadaf (http://toooday.blogg.se) ingen paus så vi fick sluta en kvart tidigare som bonus bara idag! :D Tack Maria! (läraren)

Då gick jag och Sadaf hem till henne. Vi åt mellis, fixade lite på hennes blogg, kollade BDb och annat i drygt en och en halvtimme innan jag tog bussen hem.

På bussen träffade jag min älskade bror Gustav. Jag har inte träffat honom på en dag! Och även om det är svårt för mig att erkänna så har jag verkligen saknat honom och blev otroligt glad när han kom på bussen. ^^

Nu ska jag plugga lite svenska, för om jag gör klart de två häften vi har är jag klar med svenskan för hela denna period ! (:

Hoppas att alla har det toppen! Later!


Jag, dock inte så fin bild men det bjuder jag på :]

tidigt hejdå & godnatt..

..blir det idag. Orkar inte blogga mera. Eller okej, det orkar jag säkert men har inget att skriva om.

Innan jag somnar idag ska jag duscha, kolla mail, msn, BDb & annat mysigt. Ha det super alla! Sov så gott, God Natt!


Bilden blev ju lite ljus men mitt i den där ljusheten finns faktiskt jag, :) <3

bra för att vara måndag

HejsanHejsan, idag var en rättså bra dag i skolan för att ändå vara en måndag.

När jag kom till skolan var det NO som gällde, det var kul för att vi kollade på film det mesta av tiden men det andra var tråkigt, som en diskussion vi gjorde tillexempel.
 
Efter NO:n vare dags för lunch, det var korvstråganoff (stavning?) med ris, det var helt okej. På rasten efteråt var jag med Felicia i typ 5 minuter innan Ina, Sara, Frida, Lina och Oscar kom. Bilder finns.

Efter maten hade vi musik, det var fett kul för alla gjorde egentligen lite vad dom ville. Vi sjöng och spelade instrument till låten Everytime We Touch med Cascada. -Bilder finns som jag lägger upp längre ner.

När vi hade haft musik i en timme var det dags för PP (personlig paus) som jag tog med Ina, vi gjorde konster på våran lilla gräsplätt vi har utan för skolan, det var lite kul. När den lilla kvarten var över var det dags för matte, det var soft för jag var typ klar med allting. Har bara typ två tal kvar nu.

14:30 var det sedan dags för kör. Vi övade igenom låten Jag har en dröm (I have a dream m. ABBA egentligen), men vår musiklärare har fixat någon knasig svensk text till den. ;p Sen sjöng vi även Hallelujah, det är den låten vi är bäst på tror jag! Fast vi tar bara två verser, det finns ju typ 1000 stycken.

Efter skolan åkte jag och Felicia en sväng till Solna Centrum för att jag skulle köpa present till min mamma. Det var rooligt, -som vanligt. När det var avklarat satte jag mig på bussen till Danderyds sjukhus. När min buss är påväg att "parkera" vid ena sidan ser jag att min buss åker på andra sidan. För er som inte har varit där kan jag berätta att man kommer inte direkt över till andra sidan på en halv minut.. -.- Om man inte springer förstås, men i mitt fall skulle det vara omöjligt att hinna hur som. För att kanske ha en chans att komma hem i lite bra tid och slippa vänta på bussen ringe jag Pernilla (styvmor) för att se om hon var i närheten av danderyd. Det var hon inte men då berättade hon att hon hade köpt med sig pastasallad och baguette hem från jobbet och satt nu i parken med min lillasyster så att jag kunde komma dit och äta picknick vid vattnet. Det var riktigt trevligt. Pastasalladen innehöll skaldjur som är något av det godaste som finns tycker jag! Mums...

Nu ska jag plugga lite svenska tror jag, kom på att det som jag som tur är har tagit hem ska vara klart tills imorn så jag ligger lite sent ute med det men jag känner mig lugn iaf. :) Ha det grejt nu allihopa! Later!


Jag kan faktiskt stå en sekund på händerna, otroligt men sant. :D


Haha xD denna bjuder jag på...


ÄLSKAR DEJ FELICIA MIN!


Jag och Felicia sitter och chillar i fönstret.


Ehh.. ja du, hur gick det här till?!


Jag och Felicia. (jag tvingade henne att ha det där byxorna bara så
alla vet) :P


Tjejorna<3 Lina, Sara, Ina, Frida, Felicia & jag lite bakom/under.


Jag och Ina ^^


Ina kunde osso


Ina :)


En bild från musiken.



Det blev lite mycket bilder hära menmen. :)

god natt, boggen.

Ska stänga av datorn nu, pallar nte ha den på. -Höra det eviga surret -.-

Men skriver imorgon. God natt! :)

24/5-2009

Hejsanhejsan! Nu har jag precis kommit hem från en hundpromenad med mamma och Kelly, riktigt trevligt eftersom det äntligen har slutat regna! Okej det var ingen lång skur men den kom ju från ingenstans. Innan promenaden var vi hemma hos min mammas kompis vars dotter är min klasskompis (Alice, http://onlymuusic.blogg.se) . Det var trevligt, de bjöd på en supergod rabarberpaj och vanlijte. -Gott!

Idag gjorde jag inte alls allting jag "sa" att jag skulle. Det jag gjorde var att jag böjade med att städa mitt rum, (damtorka, damsuga och svabba golvet), när det var gjort tvättade jag upp lite saker för hand, så att det skulle hinna torka tills imorn då jag ska hem till pappa. Efter det gick jag upp och ut på balkongen för att snacka lite med mamma och Fredrik, då tog jag även en macka med ett glas mjölk och en banan. Det fick bli min luch. Efter "lunchen" tog jag ur tvätt ur tvättmaskinen, hängde den och stoppade in ett nytt lass med smutstvätt. När det var klart tog jag och Fredrik moppen och stack till PrisXtra för att handla kyckling-filé och ris till middagen jag sedan lagade. Blev riktigt nöjd över min kycklinggryta med ris, baguette och sallad. ;)

Jag är så otroligt avundsjuk på min älskade pappa som är i USA hos några vänner som ska ha typ bröllopsfest. De bor i Ohio och när jag snackade med honom i telefon senast var det 30 grader!
-Vill också vara där.  ;(

Ikväll ska jag nog kolla på Nip/tuck som går på svt1 klockan 9. Jag har aldrig sett det förut men det var Felicia som "tipsade" om det. Min mamma säger att det helt har spårat ur men eftersom det går på svt1 kan det ju inte vara helt knasigt!

Nu ska jag öva lite på min gitarrläxa -.- Kan den utantill men träning ger färdighet. Haha.. Men ha det suuper, får se om jag bloggar mera ikväll annars blir det väl imorgon.

Later!


hejsan & godmorgon

Vaknade imorse med ett ryck klockan 09:35 och trodde att det var måndag. Då när jag efter några sekunder kommer på att det är söndag lugnar jag ner mig och lyckas somna om. Nästa gång jag vaknar är klockan 10:15 så då går jag upp och käkar frulle. Och nu sitter jag här på min säng, dricker te och funderar vad dagen har att bjuda på. Det blir nog:

♥ grov-städning av mitt rum (1) [x]
ev. jogga (3) [ ]
♥ plugga (om jag orkar vara duktig för det behövs egentligen inte) (2) [ ]
♥ "packa" det jag ska ta med till pappa imorgon (4) [ ]
♥ datorn (5 elr. 7) [ / ]
♥ och så ska jag kanske erbjuda mig att laga middagen (6) [ ]

Det känns som en riktigt bra planering över en söndag som denna. Fast det är ändå rätt bra väder så jag ska kanske vara ute lite mer än vad jag har planerat. Men det visar sig. = )

Men nu ska jag ladda in lite bilder från igår och kolla mail m.m. Ha det toppen!


Later! 


nattinatti♥

HejsanHejsan! Nu har jag grillat lite marshmallows och varit på promenad med hunden +familj. Det var riktigt gott med marshmallows såhär på kvällskvisten. Bilder kommer senare när jag har sladden som behövs. :)

Vet inte riktigt vad som ska hända här näst. Ska kanske kolla på tv eller så blir det datorn som gäller. Det visar sig. Men ska hur som helst troligen inte blogga mer ikväll. Ha en braig kväll! :)

God natt! ♥

Bilderna:

Ogrillad


Grillar


Grillad- mmums..

Bra musik


Här är musik som jag gillar och lyssnar på just nu:

 
The Cranberries-Zombie


Natasha Bedingfield-wild Horses

 
Cidinho & Doca-Rap Das Armas (Parapapapa)
 


Bruce Springsteen-The River



Pauline-Give Me A Call (I miss you)

seriöst? ...inget godis?!

Hejsan hoppsan allihopa!

Nu har jag precis ätit och innan det sagt hejdå till Felicia.Vi såg filmen Taken. Den var jättebra men ashemsk! ;s Vill inte berätta vad den handlade om ifall någon ska se den men jag rekommenderar den verkligen!
När vi hade sett filmen gick vi ut i typ 20 minuter innna Felicias pappa kom och hämtade henne. Då gick jag in och efter ett tag var det mat. Vi åt saffranspasta med räkor, -skitgott!

Jag är så otroligt sugen på godis men vi har inget hemma!? ;o Och jag vet inte om vi får köpa, eller okej, det är klart att vi får men liksom jag påminnde dom innan de stack och handlade och så kommer de tillbaka utan. -Då undrar man ju. Haha. Men jag och brööderna kanske drar upp och handlar det lite senare, ska snacka med dom snart. ;)


Men nu ska jag fixa med annat. Ha det! Later!


Kolla vad mycket pollen! ;o


 


♥ Dag med Felicia, film & plugg

Hejsan bloggen (& förhoppningsvis några läsare). Jag har hunnit med en hel del här på förmiddagen, jag har:
♥ Pluggat
♥ Fixat mig
♥ Bestämt tider med Felicia
♥ Strykt på en grej på mitt pennskrin :p

Jag och Felicia ska kolla på en film, jag har för mig att hon sa att den hette Taken. Någon som har sett den? Den är säker jättebra, jag tror att det är en skräckfilm. Jag ska kolla på google om jag får några träffar om den. Titta, jag hittade en hel del:

Taken  
 
 
 
 
Originaltitel:Taken
Regissör:
Pierre Morel
Utgivningsår:2008
Längd:94 min
Betygsätt:
 

Om Taken:

En före detta säkerhetsagent blir tvungen att använda all sin yrkeskicklighet för att rädda sin kidnappade dotter.
 

Liknande filmer

Spartan The Limey Man on Fire Déjà Vu Street Kings
- Visa fler...
 
 

Skådespelare:

Liam Neeson, Maggie Grace, Famke Janssen, Xander Berkeley, Katie Cassidy, Olivier Rabourdin, Leland Orser, Jon Gries, David Warshofsky, Holly Valance, Nathan Rippy, Camille Japy, Nicolas Giraud, Gérard Watkins, Arben Bajraktaraj, Affif Ben Badra
 

Manus:

Luc Besson, Robert Mark Kamen
 

Genre:

Action, Thriller <-- Me Like! x)
 
 

Produktionsland:

Frankrike

Länk: http://www.filmtipset.se/film/taken-2008.htm

Nu ska jag invänta Felicia och... göra något annat. Ha det toppen! Later!

vill ha

Iiih, ge mig! Vill ha extremt mycket men här är några saker från Bubbelroom jag vill ha. =)
 

Shorts/hotpants svarta, leggings svarta&vita, blus grå/brun, top blå/vit, allting är från http://bubbleroom.se

Later!

dagens outfit


Dadens outfit:
Jeans-tights - BikBok
Linne - H&M (egendekorerat)
Skärp - Från mormor

Later!

[ingen rubrik]

HalliHallå ! Nu har jag ätit klart, mumsigt. Nu ska jag bädda sängen, göra mig iordning och kanske ringa Felicia och se om hon har vaknat. =) Jag uppdaterar senare om hur läget blir idag. Ha det gött'! x)

Later!

godmorgon♥

Nu har jag precis vaknat, eller okej, kanske inte vakat och vaknat utan jag blev väckt av min lillebror. -.- Ska snart upp och äta frukost, mumsigt!

Jaha vad häder idag då? Jo jag ska passa Kelly, dvs gå promenad med henne och lite så. Men jag kanske joggar med henne istället, -får se. Jag ska kanske också vara med Felicia idag, då får hon komma hit och vara hundvakt med mej. =)

Förresten: Ä N T L I G E N   L Ö R D A G ! Så skönt, fast jag gillar nästan fredagar mer för då behäver man inte alls känna stress inför skolan, det kan man ändå göra idag för att det bara är en ledig dag kvar. ;o

Ska käka nu, Later!

Jag älskar dej Felicia<3


♥ ♥ ♥ ♥

Jag fick så otroligt tråkigt så att jag behövde skriva godnatt en gång till. ;s

Godnatt! ♥


godnatt bloggen

Nu orkar jag inte blogga mera idag, om ett tag ska jag sova men innan det ska jag fixa annat ;) Vi hörs imorn!

G  o  d  n  a  t  t  ! 


Som grädde på toppen laddar jag upp en bild på mig x) Haha, knas!

dagens..

Jag har tråkigt så jag hittar på en "dagens" ;p

dagens klädsel: jeans, linne utan band, cardigan
dagens roliga: Felicia vaknade vid min sida
dagens mindre roliga: spruta
dagens köp: kolla tidigare inlägg "mitt linne"
dagens lycka: KELLY!
dagens smink: bara mascara
dagens bok: haha bok? -ofta jag ska läsa x)
dagens tips: dela in alla bilder på datorn i mappar, det underlättar!
dagens duktighet: jag har städat mitt rum och bytt lakan ^^
dagens saknad: eh.. "/
dagens senast skickade sms: Heejj gumman! :D Vad gör du?<33
dagens senast samtal: minns inte, raderade listan nyss
dagens låt: Black Abyss -Disaster (http://myspace.com/blackabyssswe)
dagens humör: på topp! :D
dagens smärta: höger arm och höger benets vad (kan man säga så?)

Så nu har jag iaf ödslat lite tid på det iallafall. Ha en fortstatt bra kväll !

Later!

(min dator har flippat lite så kan inte lägga upp /Alice-grejen men jag hoppas att ni står ut) :P Haha.





Haha jag, [kände för att lägga upp denna] :p

hejsanhejsan

...nu har jag precis ätit. Vi åt hemmagjorda hamburgare med massa sallad, feta-ost och till efterrätt käkade vi lite av minn och min storebrors grymma kladdkaka, haha. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Ikväll på tv är det typ Talang2009, Berg flyttar in och något annat, -jag har ju bara "skogskanalerna" (svt1, svt2, tv4 och tv6) -.- Fast det är ganska bra på sätt och vis för då kollar man knappt på tv alls. Annars ska jag väl ta en promenad med hund +familj.

Imorgon ska jag för övrigt vara hundvakt åt Kelly då mamma och Fredrik ska dra på hundutställning i Österbybruk och ställa ut en annan hund som heter Ginnie. ;) De som äger henne ville typ ha hjälp med det eller något och Kelly var inte anmäld till den och man får inte ta med hundar som inte ska ställas ut så hon får vara hemma med mig helt enkelt. Men det ska bli mysigt. Jag tror att jag ska jogga med henne, fast det är inte säkert för Felicia kanske kommer hit och då ska jag vara med henne (och gå med Kelly istället för att jogga).

Men nu ska jag läsa bloggar och kommentarer! Ha en underbar kväll folket!

Later!









bild från klassresa förra året



Längtar tillbaka, kommer aldrig att glömma den tiden<3

äntligen klar

Yes! Nu är jag klar! =) Det tog lite tid men nu känns det riktigt skönt. Jag tipsar verkligen att göra detta.

Later!









hejhej ;)

Nu ska jag som min älsklade Jenny gjorde förra veckan sortera alla mina bilder till mappar på datorn. Det kommer att ta tid men det är det värt! Det är bättre att göra det nu innan jag har ännu fler bilder. =) Nu vet nid det. x)

Ha det super!

Later!











mitt linne

HalliHallå! Nu är jag klar med linnet, det tog sin lilla tid men det var roligt!

Inköp: Ganska långt vitt linne från H&M 69:90 kr
            Textilfärg, ganska skrikig limegrön från Panduro 49:50 kr
            "Dutt-penslar" från Panduro 21:00 kr
             110 cm Reflexband grön från Panduro 44:55 kr
             Schablon från Panduro 39:50 kr


Resultatet blev:
 

Ps: Det ser väldigt långt ut på bilden men det gör det bara för att jag var tvungen att dra ut bilden lite!


Jag gjorde egentilgen inte så mycket med det men jag gillar det. Eftersom linnet var ganska långt så tänkte jag att man kunde ha det till tights eller liknande. =)

Ha det so good!


Later!









sjukt kul!

Hejsan! Det blev inget mera skrivande igår, menmen. Det som hände var att vi var på hundutställning iaf. Kelly var jätteduktig! Hon brukar inte ställas ut men hon skötte det super. Hon vann inte men hon var duktig hursomhelst.

Efter det kom Felicia hem till mig, vi var ute ganska länge och hade skitkul som vanligt. Haha, hon fastnade i en bebisgunga så att jag fick typ slita ur henne därifrån, men nog om det. Sen drog vi hem till mig och hämtade varsin cykel så cyklade vi lite. Vi var jätteflamsiga och när vi mötte två tjejer som kanske var 16 år eller något tyckte typ vi var helt dumma i huvudet. Fast det var inte så konstigt för Felicia tog n växt som ser ut ungerfär som en rabarber, (med ett paraply-liknade blad), och satte ner i ett av hålen på hjälmen och cyklade så ända hem! xD Det hände massa mera saker men jag orkar inte berätta mer nu.

När vi kom in sen bäddade vi, jag duschade sedan la vi oss i sängen och snackade tills vi beslöt oss för att sova vid 20 över ett.

Vi hade ställt klockan på kvart över 9 så att vi inte skulle sova bort hela dagen så den ringde då såklart. -.- Trött som jag var fick jag efter många om och men liv i Felicia som sov som en stock mig. (min säng är 160 bred så vi delade)
Vi paddlade oss upp och åt frukost.
Vid 11-tiden tog jag, Felicia och Gustav bussen till hallonbergen. Eller dät hoppade jag och G av men F fortsatte hem till sig. Jag och Gustav tog då tunnelbanan in till mammas jobb på Fridhemsplan där vi skulle ta den tredje TBE-sprutan. (Vaccin mot fästingar) När det var klart drog vi tre till Västermalmsgallerian och åt lunch, -mums! Jag åt en Cesar-sallad, den var skitgod verkligen.

Men nu ska jag sy fast roliga saker på ett vanligt tråkigt linne. Får se hur det blir. Lägger upp en bild på det senare.
Nu ska ni få se lite bilder från både igår och idag. :) Ha det toooppppeeen!


Kelly är min bebis!

...som gillar att busa.

...och sitta i mitt knä. (?) Haha

Min jättegoda Cesar-sallad från Brödernas Café i Västermalms-gallerian.


Later!









hundutställning snart

GuttenMorgen. Hoppas att alla har sovit gott! Det har jag. Vaknade 04:25 i min soffa med tv:n på. Haha men det är så grymt skönt att somna i soffan ^^ Då slog jag av tv:n och la mig i min säng och vaknade sedan halv tio.

Ska snart dra på hundutsällning, jag ska inte ställa ut men följer med ändå.  Efter det ska jag troligen vara med Felicia! =)

Men ska fixa mig nu.


Ina och Sara , söötnosingar!


Later!










nattinatti :D

Nu ska jag sova eller kolla på TV. Haha alltså jag borde sova men är inte trött och vad blir man inte tröttare av än att se på tv? -.- Så det blir tv:n iaf. Ha en supernatt nu ><

Godnatt!


(det blir ingen /Alice-grej i detta inlägg) ;p

tummen upp!!

Ska bara Fet-Hissa en sak! -Måste! Det som är det absolut grymmaste och ballaste man kan göra är att vara sig själv! Det är så underbart med folk som kommer i helt sjuka outfits och tillbehör och massa knas,-för att dom är sig själva !

Hoppas att någon sån person läser detta och förstår att han/hon är tjockt cool! ;)
Nu ska jag logga in på msn tror jag ^^ Kyss på er!

*kanske* Later! Om inte, godnatt!





(Oj, det blev visst jättedålig kvalite på /alice -grejen ;s fixar senare)

tillbaka!

Ojojoj, nu var det längesen jag skrev! ;o -sorry, om någon bryr sig. Nu har jag precis kommit hem från sumpan. Jag, Ina, Sara och Felicia har varit på kickboxning i S:T Eriksplan. Jättejobbigt men det är superbra träning! Det värsta var nog att väntelationen ut var trasig så det luktade svett redan när man kom in i reseptionen. Okej det är svårt att förklara men svett luktar f'n inte gott! Det stank grymt mycket verkligen! Men man blev van efter ett tag & varm ;p

Idag var en ganska bra dag i skolan. Först hade vi kör, sen eget arbete, spruta (;o), estet och sen matte. Matten gick bra för att jag typ redan är klar men jag var lite föör flummig så jag snackade bara med några killar. :p
Fast det var lite knasigt för efter matten blev jag helt nere och fett låg.. Efter skolan gick jag och Sara hem till henne för att fixa lite saker och efter typ 5 minuter kom Felicia och Ina som hade behövd gått upp i skolan igen när vi hade kommit ut för att hämta Felicias busskort och nycklar. Efter det drog vi hem till Felicia för att käka mellis, gå ut med hundarna och sen sticka.

Efter kickboxningen drog vi till Sundbyberg (sumpan) för att vi skulle käka på Doonken. ;) -Vi hade fått pengar av Felicias pappa så då missar man ju inte direkt chansen. :p Haha.

Men nu ska jag kolla lite annat, ha det toppen!

Later!







hej & godmorgon!

Tänkte skriva lite snabbt innan jag ska dra till skolan. Skulle egentligen ha åkt till skolan med Alice men jag fick chansen att låna mammas cykel för att hon inte ska cykla idag, så då bestlöt jag mig för att cykla ist. Alltså min cykel är för liten. ;s

Efter skolan idag ska jag antingen vara med en kompis eller plugga. Jag har typ inget att plugga egentligen men vi fick lite uppdrag i matten igår så då kan man göra lite av de så har man det gjort! ;)

Lektioner idag tror jag är svenska och engelska men är inte säker.. Ha en bra dag allihopa!

Later!


Dagen outfit!
Tröja- GinaTricot
Jeans- KappAhl
Örhängen- Glitter (de syns inte på bild)

Ps. sry för dålig bildkvalité!(stavning?)







godnatt bloggen

Hejhej, hemma igen! Det där var skönt men lite jobbigt, -Kelly (hunden) rymde! ;o Vi var ute och joggade som vanligt, jag, min mamma och hennes man som gick/joggade med Kelly, när hon plötsligt bara sticker rakt ut i skogen! (hon var lös) Så alla fick leta och ropa som galningar i några minuter innan vi fann henne, shit.
Vi joggade 5 km, det känns skönt att ha gjort det nu efteråt. Vi spurtade upp för backarna och ibland på raksträckorna. För mamma berättade att det var bra träning med tempo-växling. ;p

Skulle bara säga det,  nu ska jag kolla och svara på alla fina kommentarer! =)

G o d n a t t !

(Testar en annan signatur som ni kanske märkte)

vilken ska jag ha? ;o

Alltså jag vet inte vilken utav dessa "xoxo alice'<3" eller "/Alice" Jag ska ha. :/ Kan ni kommentera och hjälpa mig? Tack på förhand! :D

Numer 1. 


Numer 2.


(numer 2 blev lite stor men det går ju att ändra vid senare tillfälle) ;)


nu har de gått

Shoohejsan. Nu sitter jag här, jag och min familj. ;) Emma och Malin har precis gått hem, det var jättetrevligt! Vi lagade pasta sallad innehållande: pasta, sallad, tomat, gurka, rödlök, färdiggrillad kyckling utan skinn, paprika, Tillhörande: creme fra... blandat med vitlök och lite curry & keso (fast inte i den blandingen), muums!
Efter maten följde jag med mamma och lämnade Emma och Malin, handlade smör, fil och hämtade Gustav på hans baseball. (och nu sitter jag här)

Jaha vad händer ikväll då? Ingenting tror jag, eller jo, jag ska kanske jogga med mamma eller så blir det en promenad med hela familjen inc. hund. =) -Trevligt!

När Emma och Malin skulle gå gjorde de så att  de tog på sig en av sina egna skor och en av den andras och jag var ju såklart där med mobilen och tog kort, -så det ska jag lägga in. =) Haha, det såg lite knasigt ut. x)

Nu har jag ju rosa text när jag skriver ett inlägg men är lite sugen på att byta till svart, vad tycker ni? Snälla kommentera och hjälp mig att bestämma! =)


Jag vet inte om det syns men hon med rutig jacka (Malin) står med korsade ben, xp
(-För att lixom sko-paren ska bli rätt även om det inte är samma person som har de på sig.)

Later!


hemma efter skolan

Heejsan folket! Idag har varit en bra dag i skolan jag har haft NO, musik och matte +kör. =) No:n gick bra, vi labbade, det var ganska kul, fast ändå inte.. :/ Musiken var fett rolig, vi sjöng på låtar från melodifestivalen ;p Hahaha, alla typ skrek eller så sjöng folket inte alls. Matten gick bra, vi jobbade på med vad man behövde. På vägen hem från skolan handlde jag lite saker till en pastasallad som jag snart ska bjuda mina två barndomskompisar Emma och Malin på. (Fast jag ska göra till familjen också). -De kommer när som helst, men jag kände att jag ville lägga in ett inlägg innan, hoppas att jag hinner!

Det hände lite roliga saker idag på bussen men har inte tid att ta det just nu. Men ha det suuper!
Juste! Är fett stolt för jag fick bäst resultat på musikprovet av alla 6:or och 7:or som går i antingen grupp E eller F. :D Och så gav hon även ig, g, vg och mvg fast inte så seriöst och då fick jag MVG! Jippi, ^^  haha. Men ska kolla lite kommentarer nu.


Later!

hemma igen

Hejsan allesammans! Det där var skönt! Det blev 40 minuter powerwalk längst vattnet med mobilradion inställd på 106,3-Bandit Rock, -det är fina grejer det. Nu är jag verkligen trött, det tar mer på krafterna än vad man kan tro. ;o

Ska bara säga att för mig som inte har haft min blogg så länge hade jag besöks-rekord idag! :D Det var inga stora siffror men stort för mig iaf. ^^  30 på den "blåa linjen" och 61 på den "röda linjen". :D Tack alla besökare!


Underbara vatten!


Man går som på en liten stig med vatten på ena sidan och berg på andra, -I love it!

Det var några bilder iaf. =) Hörs imorn.

Godnatt, sussa sött :*

ut och gå

Hej & Hejdå, ska ut och gå nu med musik. Trevligt! =) Ha en fortsatt bra kväll iallafall!

Later!


some pics

Hejsan, här kommer några av de 86 bilder vi tog idag. :)


Kraam!


Jag krattar ^^


Haha, vi ramlade pga mej, ouups..

Vet inte riktigt varför det blev olika storlek på dem, de är tagna från Jennys blogg. (http://absolutperfekt.blogg.se)

Later!



hade inget att göra...

....så jag tänkte skriva ett blogginlägg helt utan mening. ;p Ska snart äta och efter det kanske jogga dårå, eller så blir det en rask promenad med musik, -aj, det lockade!
Till middag blir det kyckling, mumsigt! :D Den är nog klar nu så ska kila.

Later!


Ps. Ska nog göra en ny "xoxo alice'<3" -grej, har tröttnat lite, kanske med helt annan text också, vad tycker ni? :)

lista ;p

Gå in på kontaktlista & rulla ner, stanna & se va du hamnar på !
Fuska inte.. och glöm inte , detta är bara en lek.

1. Hatar du mest av allt? clara
2. Hade du sex med sist? dilara
3. Vill du dejta? faster Malin
4. Vill du dela säng med? guido (xD)
5. Kommer alltid att älska? jessica
6. Första kärleken: josefin
7. Blir äcklad av: karin (haha, det är en lärare)
8. Kommer mörda? linda
9. Vill kyssa? mobilsvar
10. Tog oskulden? faster pia
11. Älskar mest? skolan ;s
13 Skäms för? fredrik
14. Vill skaffa barn med? anna
15. Vill gifta mig med? björn
16. Är tsm med? dana
17. Är otrogen med? emil
18. Vill äta upp? filip
19. Vill slå? marcus
20. Har duschat med? lorina
21. Har strippat för? magnus

HAHAH, så knaasigt det kan bli då! ;p

Later!

ja när man har tråkigt då kan man...

...alltid träna.
...göra en lista på allt man vill ha, oavsett om det kostar alldeles för mkt.
...bli medlem på en ny hemsida.
...läsa en mysig bok i solen. (om det nu finns ngn sol)
...ringa en kompis och snacka gojja.
...rita sitt drömhus ^.^
...ta kort.
...blogga.
...städa.
...fixa nödvändiga småsaker.
...lägga/sätta sig skönt och fundera ut vad man vill göra med livet.
...titta på TV ;p
...fylla i listor (som man kan hitta på andras bloggar m.m.)

Det var lite saker, alla är inte så passande och alla är inte alls så roliga, menmen. :P Just nu ska jag nog fylla i en lista och ladda upp, -om jag orkar. x)

Later!


nu fattar jag! (statistiken)

Hejsan, jag vet att det inte bara är jag som undrar om detta men statistiken över en blogg. För när man kollar in sin statistik är det ju en blå linje och en röd. Och där står det att med den blåa linjen är det "Unique Page Hits" och den röda linjen är "All page hits". Och det som menas är att om Lars besöker min blogg står det att en person har besökt mig på den blåa linjen, för det är en unik person som besöker bloggen för första gången, (antingen idag eller första gången i helas blggens histora, -det vet jag inte). Då om Olle går in på min blogg står det att två personer har besökt min blogg på den blåa linjen, eftersom Olle aldrig heller har gjort det. Men om Lars skulle besöka min blogg en gång till så kommer det upp på den röda linjen eftersom då är han inte unik längre, -för han har besökt bloggen tidigare (under dagen eller under bloggens historia, -det vet jag inte).

Hoppas att ni förstod min krångliga förklaring! ;s Det var pappas kompis som jobbar med sånt här som fick förklara för mig så jag tror att han har rätt. ;) Och som ni säkert märkte så visste jag inte allt riktigt så om du vet får du gärna kommentera och förklara det sista!

Later!


eeh..

HalliHallå världen! Nu har jag precis "lämnat" av Jenny vid busshållsplatsen och vet inte riktigt vad jag ska göra nu.. Ikväll ska jag kanske dra ut och jogga en sväng om jag orkar efter maten, -får se. Det skulle kännas bra eftersom jag och Jenny inte gjorde det.
Jag har beslutat mig för att jag ska försöka jogga så ofta jag kan nu innan sommaren och även sedan under sommaren. Dels för att det ibland kan vara skönt men mest för att jag har dålig kondition och eftersom jag inte går på någon sport som kräver så mycket av mig så känner jag att för min kropps bästa borde jag träna någon gång i veckan på annat vis. =)
(Går på ridning och gitarr)

Men nu ska jag kolla in lite bloggar, mail och annat kul. Ha en bra eftermiddag/kväll allihopa! =)



mys i solen med Jenny

Hejsan Hoppsan folket! Just nu sitter jag här i solen men Jenny. Vi har nyss varit och köpt glass, mums! Det blev inget joggande av idag, ingen utav oss orkade och sen så tycker jag är det är liite för varm, -skulle dö! Men jag ska jogga mycket nästa vecka! Känner att jag vill vara i lite bättre form inför badsäsongen. ;p (stavning?)

Skulle bara säga det, bilder kommer senare! Men ha det suuper i den sköna solen nu alla katter.

*

Jaaa idag ses vi min älskling! Det ska verkligen bli roligt! Vi ska typ jogga, äta och sen göra massa annat jag inte riktigt vet vad ännu. :) Hoppas att alla andra också får lika roligt! :D


Jag älskar dej Jenny! (http://absolutperfekt.blogg.se)




syns headern?

Hej igen, alltså syns min header? En bild på mig, för jag ser den inte om jag söker på min blogg. ;s Men jag har lagt in den på stilmallen igen och sparat och allt och då syns den men sen när jag söker igen så syns den inte igen. "/
Kan alla kommentera om ni ser headern eller inte? Vore mycket tacksam! =)


grattis Alexander Rybak!

Hejsan, ja som rubriken talar: Grattis Norge och Alexander Rybak som vann hela Eurovision Song Contest! De vann verkligen utan tvekan! De slog typ rekord i att få poäng av länderna så att säga, ni vet det där: and 12 points goes to... lalalala. Men han var superbra så han förtjänar segern. ;) Som min kusin sa: det var verkligen en jättebra start på Norges nationaldag! För den är ju idag och ESC slutade ju efter klockan tolv så, ja ni fattar.
Idag väckte pappa mig halv 10 för att jag skulle få sälskap när jag åt frukost -.- efter det ringde jag Jenny som ska komma hit idag så vi bestämde lite tider. :) Hon kommer mellan kvart i 11 och halv 12, busigtbusigt.

Alldeles nyss städade jag min älskade lillasysters dockskåp, det är faktiskt svårare än vad man tror! Fast det är nog för att hon har mer möler än plats ;p haha. Ska lägga upp bilder så att ni kan få se. ^.^

Men nu ska jag göra mig iordning & städa lite innan hon kommer, -det ser hemskt ut på sina ställen.. Thaha x]

                                                                    FÖRE:                                                                                  
       
  
EFTER:


Ps. Dåliga bilder!

Ha det suuper nu alla kottar! :*


alice hade mktmktmkt feel

Okej, jag tar tillbaka det jag tidigare sa! Sverige har inte en chans (i Eurovision song contest) ! Shit, dom har nio poäng... ;s ouups, visst allt kan hända men inte att dom vinner iaf!


mys i soffan

Shulululullu folket, just nu sitter jag i soffan med min älskade pappa och kollar på Eurovision Song Contest =) Det är lite roligt, alltså vissa länders bidrag är verkligen helt jätteknas! Norges bidrag Fariytale med Alxander Rybok är faktiskt riktigt bra! Han har tillochmed skrivit den själv ;o

Hoppas attd det går bra för Sverige! HejaHejaHeja!

Imorgon ska jag vara med min älskade JexiiPexiiJennyPenny x) haha, hursomhelst, vid elva-tiden ska jag möta henne i Solna Station så drar vi hem till mig så ska vi typ jogga och göra något mera. =) kuuul!
Men nu ska jag titta vidare så får folket ha en superbra lördagkväll-/natt. [skriver kaanske senare, om jag inte har däckat i soffan]


eurovision song contest

HalliHallå. Vilka ska se Eurovision Song Contest? x) thaha, jag ska. Jag tror att Malena kan ha en chans att vinna, om jag ska vara ärlig. För hon är ganska så stor inom operan i världen. :) Men ha det så gosigt alla björnar! ^.^


bilderna från idag =)

HejsanHejsan igen, här kommer bilderna från idag:

Mina och Felicias ben, I love you!<3


Vi haha, alice är knaasknaas!

från igår:


Kollade på världens sämsta film igår! Fast chips och ostbågar var mums! :] vi såg: Tropic Thunder -.-


(ostbågarna) Sen såg vi: She is the man. och den var bra iaf! =)


Ha det braao!


godagens!

GoddagensGoddagens. Idag har varit en rolig dag! =) det började med att jag vaknade av att jag låg på mobilen, aoo, då var klockan typ sju, som tur var somnade jag om men vaknade sedan av att min klocka ringde klockan åtta -.- så då gick jag upp, la mig i soffan och väntade på att pappa skulle fixa frukost =) det blev mackor men Philadelphiaost (stavning?), gott! Sen gick jag och satte på mig kläder och sen vid 08:50 stack vi till Sumpan för att lämna två filmer från igår och hämta upp en av pappas polare. Efter det drog vi hem till min faster och hjälpte henne och hennes man att flytta, jobbigt "/ Sen vid 12-tiden kanske gick jag hem till min älskade Felicia! :D Vi hade otroligt kul, som vanligt! ^^ Hahaha det hände en gång att vi bara la oss på hennes gräsmatta och börja asgarva i säker två minuter! ;o det var skitjobbigt! Fick jätteont i magen och mådde illa efter, ajdå. Menmen. ;p

Redan klockan tre var jag hemma igen, för då skulle jag och min pappa hälsa på ett par "grannar" som bor några hus bort. Dom var jättetrevliga! Det var en tjej i min ålder som heter Sofia, hon va ruulig. =)
Jag var där ett tag innan jag gick hem och duschade. Och nu sitter jag här! Ska kolla lite bloggar, mail, bdb, pea, msn m.m. Ha det suuuper!

Ps. Bilder på mig och Felicia kommer nog senare ikväll (om jag orkar logga in igen) :P



[error, no name]

HalliHallå. Bloggade aldrig igår, sry. Men jag hade inte ens tid att bara logga in eller något. Jaja. Det jag har gjort är att plugga, plugga, plugga. Eller nej inte bara, jag har varit på gitarr också, och ridigt! :D Grymt kul. Gitarr-lektionen gick bra, fick en ny låt att nöta på ett tag men det verkar fett svårt ;s vet inte ens vad den heter... Sen ridningen gick jättebra! Eller det var fett dåligt för bästaste Ester blev avkastad av dumma Parad :/ men för mig gick det super! :D vi hoppade, -vi tränade banhoppning, hoppa diagonalt och omhoppningssvängar. Omhoppningssvängen gick bäst för mig av alla ,(tror jag) för hästen jag hade (Zissie) är så lättböjd och tar supersmå galoppsprång. =)

Sen idag har varit en normal dag i skolan, eller bara nästan, vi hade redovisning av vårt projekt, äntligen! Det gick jättebra, vi skulle diskutera vad vi tcykte att vissa personer med en viss diagnos skulle göra för att må bättre och lalala. Men det var ruligt iaf!

Nu snart ska jag dra till min lillebrors skola där det är resturang-dag för att 3:orna ska få in pengar till sin klassresa de ska åka på snart. Det ska bli roligt för då kommer jag att träffa massa gamla klasskompisar, (och lärare).
Sedan klockan sju kommer pappa och hämtar oss så ska vi dra och hyra film och köpa typ chips, mums! :D haha.

Ååh, lyssnar på radio nu och så kom en av världens bästa låtar! ;o Den hete: Through Glass med Stone Sour, skitbra!
Men nu ska jag fippla med annat, ha en underbaaar fredag! :D


Detta är Zissie! =) sööt.



g o d n a t t b l o g g e n

Ska stänga av datorn nu och fixa med annat innan jag ska krypa till kojs! Ha en bra natt och kväll. ;) -Godnatt!


min dag som en lista

Hejs Svejs, nu har jag precis pluggat lite, jag orkar inte skriva så mycket som en text så jag lägger upp dagen som en lista:

08:10- Jag kommer till skolan
09:00- Har SET (ingen "kommentar")
09:45 eller något- Har eget abrbete (jobbar på med projektet)
11:20- LUNCH! (mums)
12:30- Ser en film (filmen handlade om anoriexia- och bulimi nervosa)
14:00 eller något- Har eget arbete (jobbar på projektet, instuderingsfrågor)
14:45- kör
15:10- kören slutar och jag åker hem, handlar falukorv på vägen och när jag kommer hem pluggade jag.
17:10- Nu sitter jag här! =)
17:30- Ska laga middag (falukorv med potatismos)
18:00- Middagsdags!
Sen vet jag inte. Haha, det där var detaljerat det. ;p

Men nu ska jag kolla lite mail och annat innan kocken i mig träder fram och jag ska laga middag. Ha en underbar eftermiddag/kväll, bloggar kanske ingen lite senare. =)


kalaskalas.. -.-

Hejhej, nu är det som rubriken talar, kalas! Kanske kul men jag vill duscha och känner inte att just nu är rätt tilfälle. =P Haha, men jag kan göra det sen.
Juste , fick 250:- av mina kusiner, :D så snällt! Det var ju en jättebra present att få i efterskott, -för pengar är alltid trevligt! ^^) Haha. Hade bara lust att skriva lite. Ha det bra!


en dags paus

Hejsanhejsan. Det blev inget bloggande igår, hann inte. Men iallafall det som hände var att när jag och Jenny hade vaknat gick vi upp och bakade Scones till oss och hennes familj, asgott! :D Efter det fixade vi oss sen bar det hem till mig (med hela hennes familj) för då skulle vi fira min bror, ...igen. -.- Sen åt vi lite gott och lite sånt innan dom stack hem igen. Alla var supermätta efter all mat vi åt på kalaset så till middag blev det rester och efter det plugga. Det gick bra, projektet vi har är vädigt ruligt, så att plugga är ganska kul. x) Vid 9-tiden sen gick jag, mamma och Kelly ut på en promenad, mysigt! (finns bild) När vi var tillbaka lekte vi på tomten och smsade dom där inne så att de skulle komma ut och vara med oss. HaHa det var jättekul, xD vet inte riktigt varför men det var bara det. Sen vid 22:30 -godnatt!

Idag vaknade jag utvilad, åt frulle, gick och mötte Alice, tog bussen till skolan sen var jag där. Sedan när jag skulle hem var bussen till Danderyd försenad ;o som vanligt, men det är grymt irriterande! När jag kom fram mötte jag brorsan dära och vi snackade lite. Sen när vi hade väntat på bussen i 20 minuter ser vi den komma men istället för att den ska stanna och släppa på alla stannar den inte, eller den släpper av folk men inte på. ;o -för den var proppfull men ändå! Så vi fick vänta på bussen i 30 MINUTER innan den kom.. -.- menmen.

Nu snart kommer min släkt på pappas sida så ska brorsan firas ytterligare en gång! Jaja, sån't é livet.. Men nu ska jag fixa lite småsaker innan de kommer, ha en underbar fortsatt dag! Ät gott och må bra. ^^)


Jag och Jenny tog en kvällspromenad vid tolv och jag fick låna hennes basket-tränings-overall. Den var jätteskön!
Bus-Kelly var ute och gick med sig själv där ett tag! x)
 





hejdå<3

HalliHallå folket! Ska bara säga att jag kommer att sova hemma hos min älskade Jenny idag (http://absolutperfekt.blogg.se) och kommer troligtvis inte att blogga försen jag kommer hem sen. Men all få ha en underbar fortsatt helg!






godmorgon

Hejsan och godmorgon alla! Hoppas att ni har sovit gott. ^^ Jag vaknade alldeles nyss och har sovit jättebra.
Jaha, vad händer idag då? Jo juste, jag ska jogga, plugga, kanske träffa Felicia och sen ikväll har min lillebror fest så då ska jag nog gå ut, eller nåt, kulkul. =) Men nu så småning om ska jag gå upp och äta lite frukost. Hare gött!


R.I.P Pine Gardens Ego Eldfari (Vincent) Saknar dej otroligt lilla gubben. Hoppas att du har det fint uppe i hundhimlen<3



sticker snart

HejsanHoppsan människor! Ska bara säga att jag sticker in till stan snart, hoppas att alla får en skön kväll under en filt i soffan med kanske en skål godis framför en underbar film? =)


Testade att göra såhär med bilden där Jenny annars är med men du (jenny) ska veta att JAG ÄLSKAR DEJ MER ÄN JORDEN ÄLSKLING! Din arm är ju iof med, det kan symbolisera hela dej (aa) <3


"känsliga tittare varnas"!

OMG, måste bara berätta! Så jävla skabbigt... ;s Igår när jag skulle raka benen, (i duschen dårå), så skar jag upp värsta såret på vaden och det blödde asmycket. Så jag ropade på min mamma och bad henne hjälpa mig sen efter när jag var klar och då torkade hon först med papper och så sen så satte hon på ett plåster. Men sen efter ett tag såg jag att det rann blod från kanten på plåstret! ;o Så jag tog bort det och då var det blod överallt där plåstret hade varit, alltså som en kant, för plåstret gjorde så att det liksom höll dig inom dens gränser.. =P Om man säger så, och jag tänkte visa en bild jag tog. OCH OM DU INTE REDAN HAR SETT DEN SÅ KOLLA INTE OM DU ÄR KÄNSLIG MOT BLOD! =)

(jag lägger den en bit ner i hopp om att du som är känslig inte behöver se den när du bara läser)











Såhär såg det ut, ;s inte najjs säger jag bara!


Förlåt för att jag utsatte er för denna äckliga insident men jag kände att jag hade lust att skriva om det.. Ha det bra!


8-MAJ-2009

HejHej på alla! Som jag sa igår skulle jag rida, det gjorde jag och det gick bra! Jag hade en liiten häst som heter TurboUrban ^^ Haha, han klär inte i sitt namn, han är inte såå värst snabb.... x) Efter ridningen åkte jag hem, duschade och sen åt jag två korvar med bara ketchup, (stavning?) [klockan 21:30] mums! Sen efter ett tag gick jag och la mig.

Idag var det en bra dag i skolan. Efter skolan drog jag och Felicia till Solna Centrum för att vi skulle köpa Ben&Jerrys-glass, fett gott! Efter det gick vi hem till henne och typ lekte, haha xD I trädgården... Halv sju tog jag bussen hem och hemma bjöds det på mat, gottgott, och nu sitter jag här. =) Juste, ikväll ska jag på min brors konsert! Haha fett kul! =D
Det var typ någon stans i stan, vi sticker typ vid halv nio eller något. -Nås på luren!

Juste, ska tipsa om en blogg som verkligen är värd att läsa och som tipsade min blogg i ett inlägg, jättesnällt! http://paid.blogg.se Tack Hanna!

Nu ska jag kolla lite saker sen kanske se klart på filmen "Sleepy Hollow", verkar fett bra! Ha en underbar fredagskväll nu allihopa!

Lite bilder på mig och Felicia:

Min älskade Felicia!

Halva jag, mer kom visst inte med..

Hennes otroligt söta hund Jambar, (stavning?)







pluggar -.-

HejsanHejsan, nu är jag här igen. Eller okej, vad jag menade med det där vet jag inte riktigt menmen. :P alltså jag vet inte riktigt vad som har hänt med min dator, i vissa or flyttas bokstäverna en bit ifrån varandra men inte i andra, skumt! Hoppas inte att ni märker av något..
Jaja, just nu pluggar jag, tråkigt -.- fast det känns ju alltid bra när man är klar! =) Skulle bara säga det, hade lite lust att ladda upp något x) Ha en underbar torsdagskväll! Juste, jag vet inte om jag kommer att hinna blogga mera idag men ska bara säga att jag ska rida ikväll, kulkul :D


I am plugging, hahaha =P Vilka ord.






lite om nu & idag

HalliHallå! Nu sitter jag här i Gustavs rum och kollar på Rent Hus. xD Hahaha! Det är faktiskt lite roligt! När man ser detta program känner man iaf att man har det renare, thaha. =)
Jag var nyss på konsert. (Jag spelade, inte bara kollade) Jag orkade kravla mig upp dit och det var nog bra, träffa lite folk och så kände jag att jag var tvungen. Eller okej inte tvungen men alltså har man tränat på en låt i flera, flera, flera veckor då offrar jag verkligen några jobbiga timmar på det. Och jag är glad att jag gjorde det för det gick jättebra. =)

Jag vet inte om jag kommer till skolan imorn, eller alltså jag har nog lite feber men jag ställer klockan på den vanliga tiden så får jag känna efter då. ;)  [om någon ens undrade..] Men nu ska jag fixa lite saker. Ha det underbart!


Så här såg det ut idag när jag pluggade/slash/"surfade" lite hos farmor med en kopp te. =)



lite uppatering bara

HejHej, nu har jag bara lite tråkigt så ska bara uppdatera lite. =) Hoppas att alla mår bra och är hela och rena. Ska kolla på tv snart, ska se TopModel 6, haha så otroligt gammalt men det är kul att se x) Dom håller ju aldrig sams.. =P
Jaja, nu har ni hört lite (tråkigt?) iallafall. Ha det grymt bra!


hemma hos farmor

HelloHello, det blev inget skrivande efter att jag hade duschat för att brorsans dator behövde startas om och fixa någon inställning mot virus och då fick jag reda på vad lösenorde var, men sen när jag skulle logga in funkade det inte och då var det som det var... Men nu iallafall har jag och farmor varit hos min pappa och hämtat min dator =) Trevligt Trevligt.
Vi orkade inte laga någon lunch för båda var så hungriga så vi stannade vid ett gatukök i Råsunda och käkade en hamburgare, mums... Fast nu smakar man massa lök i munnen! ;o Fast jag har hört att lök är bra för immunet (stavning?) och det behövs ju nu när jag är sjuk. 
Ska se om jag kan plugga lite här ifrån, kommer att missa tre föreläsningar jag har bokat in mig på i skolan så jag känner att plugga är verkligen något jag bör göra... Fast mamma säger att nu är jag sjuk och då ska jag vara hemma och ta hand om mig så att jag blir frisk någon gång för annars går man bara och är små-sjuk lite helatiden och det är inte bra. :/  Fast plugga behöver ju inte alltid vara så ansträngande.

Igår firade vi min lillebror med jättegod mat och efterrätt, maten bestod av Pasta (grön och gul), kyckling och en jättegod vit sås, supergott! Sen till efterrätt blev det tårta. =D Då kom även farmor över och drack lite kaffe och festade till på en bit tårta innan hon stack och dansade.
På kvällen sen kollade jag på House, någon annan som också gjorde det? Det var faktiskt rätt så bra men alla program är uppbyggda på samma sätt; En patient råkar illa ut på något vis, doktorerna ställer en diagnos och ger medicin, då när de ger medicinen får patienten problem med något, exempelvis typ kramper, andningsproblem osv och sen så blir det rätt efter många om och men m.m. Okej, nu låter jag väldigt kritiskt men om jag skulle hatat det skulle jag inte kolla på det. =D (Gillar programmet väldigt mycket)

Men nu ska jag se om jag kan plugga liite granna iaf, Ha det super!


nu har jag trååkigt!

Hejhejsan, jag vet inte om folket redan visste det men idag är jag hemma och är sjuk. "/ Och jag har verkligen inte kul, men sen när jag har min dator hit blir det roligare! =) Hoppas att ni står ut med massa kankse onädiga inlägg idag, för jag kommer som sagt ha ganska tråkigt.. Menmen, så är det att vara sjuk.
Just nu lyssnar jag på musik, lever för musik, i musiken finner man lycka och det behöver jag just nu. Iallafall i bra musik.  Idag ska jag: duscha, hämta datorn, blogga, se på tv (massa repriser typ), slappa och kanske sova, får se. Men nu ska jag nog duscha, man känner sig mycket bättre då. Skriver lite efter det. Ha det bra! 


 

kommer hämta datorn

Hejhej, som ni ser på rubriken så kommer jag att hämta min dator, -klarar mig inte utan den! Om ni undrar vart ifrån jag bloggar nu så är det ifrån min lillebrors dator som han fick igår, helt ny och skitbra, Lyllo! -.-
Juste Grattis honom iaf! :) Men nu ska han få tillbaka datorn ett tag innan han ska dra till skolan. Vi hörs senare fast från min dator. Ha det så braigt!



kan inte blogga på hela veckan

Hejhej allesammans, *igen. Ska bara säga att jag byter till mamma denna vecka och min dator där är paaaj så kommer inte kunna vara tillgänglig någonstans. Mer än luren dårå. Så nu vet ni. Ha det suuper!












slut av helgen med Jenny

Hej och hallå världen, just nu sitter jag uppe hos min lillebror och har just hjälpt honom med hans nya blogg, lycka till med bloggandet Gustav! =) Juste, nu ska jag berätta om min helg med Jenny, hoppas ni har tid för det kan bli långt.
Lördag: När jag hade loggat ut från datorn och fixat mig klart in i det sista kom min älskade mamma och hämtade mig och min bror. Vi åkte direkt till kalaset och där var det full fart, det var bara släkten men ändå. När vi hade hälsat på alla, sjungit och givit presenter gick alla barnen ut och hoppade studsmatta, riktigt roligt. När vi hade hoppat ett tag gick vi in och åt, det bjöds på Tacos, mums.. Haha, jag och Jenny åt supermycket tacochips med guaccamole, majs och gräddfil, detvar faktiskt gott! Efter maten kollade jag och Jenny igenom Filippas mammas kläder hon hade rensat ur garderoben. Vi hittade lite smått och gott där, det var roligt! När vi hade gjort klart det var det dags för tårta och kakor, tårtan var jättegod, -prinsesstårta. När vi hade fikat klart kollade vi en snutt på Robinson och gick efter det ur med min mamma och hunden Kelly. (En hund som vi för tillfället har passat i 2 veckor). Det var då vi tog alla bilder som jag kommer lägga upp här nedan.
När vi kom in från promenaden vilade vi ett tag innan vi igen gick ut och studsade lite, bara jag och Jenny. Fast efter ett tag kom Filippa ut och va med oss. Haha det är så svårt att hoppa med henne för man måste vara så försiktig så vi gjorde vackra konster istället... :P
När vi hade gjort det ett litet tag ropade Jennys mamma från dörren att vi skulle åka hem, så då gjorde vi det.
Sedan när vi hade kommit hem bäddade vi med en gång och sedan tog vi en titt på datorn. Vid kanske 12-tiden borstade vi tänderna och kröp till kojs, vi snackade ett tag men var så otroligt trötta så vi släckte vid 1:03.
Söndag: När vi vaknade efter en natts sömn vid 09:20 bestämde vi oss för att gå upp så vi inte sov/vilade bort hela dagen. Vi åt lite frulle sen hade i lovat Jennys brorsa att "bädda upp" klockan 10 för då behävde han plugga. (Vi sov i arbetsrummet). Vi fixade oss och efter det så gick vi upp på Jennys rum och började våffla mitt hår på ena sidan, platta det på andra och sedan tuppera luggen, :P det blev mycket snyggt, *HOST*. Men för att rädda situationen satte vi upp mästervekret i toffsar. Två toffsar (som man har toffsar) och sen en toffs som gjorde att luggen stod rakt uppt. SnyggtSnyggt.. När det var klart började vi skriva lappar på vad vi kunde hitta på. (Vi hade inget bättre för oss) :P Efter en stunds skrivande började magarna kurra på oss så vi gick ner och stekte falukorv och kokade pasta, det blev riktigt smarrigt det. Efter lunchen gjorde vi något väldigt underligt, haha det är knappt så att jag jan tro det själv med vi lekte sjukhus. xD Haha okej det låter lite knasigt men alltså det var typ bara så att vi låtsades ha ont i foten så lindade vi den och sn fick man gå på kryckor. Det var typ syftet med det, -att få gå på kryckor. TokTok & KnasKnas, men såna är vi.
När vi hade "lekt" ett tag (haha) började vi sy lite på Jennys klänning, eller okej, hon och hennes mamma gjorde det medans jag sydde ett mycket vackert hjärta.
Efter en stunds systuga gick vi ut på en kort promenad innan vi gick in igen och satte oss vid datorn och försökte fixa en Header, -det gick inte bra! Eller den blev ganska bra men sedan sparades den i fel format så den gick inte att ladda upp här på bloggen. "/ När vi hade fixat och trixat med det ett tag behövde jag bege mig hem. Sorgligt nog missade jag bussen som gick till stationen, Grrr.... -.- Så då fick jag halvt springa/ halvt gå, lite jobbigt med en sån proppfull väska jag hade och en påse.... menmen jag hann iaf med tåget, =)
När jag sedan kom hem bjöds det på Köttfärssås och Spaghetti, yummi.. ^^ Och nu sitter jag här. Det var väl ungefär dt som har hänt i slutet av denna helg, hoppas att ni har haft det lika bra! ;)

(Vid närmare eftertanke hände vissa saker i lite annan ordning än den jag skrivit, bara så framförallt du, Jenny, vet om du undrade) =)

Bilder:

Tårtan, mumsigt!

Min älskade JexiiPexii

Haha,  vi på studsmattan!

Föralltid<3 (mamma fotograf)
J
Jag syr. =)

Jenny ser ut som en seriehund... xD

Min heeta frisyr.

ÄLSKAR DEJ!

Vi skulle avbilda ett hjärta xD

Men det gick inte så bra...

Du och Jag genom eld och vatten!

Jag hoppar :P

Jenny hoppar xD

Hihi, vi :D




3 MAJ 2009 hemma hos Jenny

HejsanHejsan! Just nu sitter jag här hemma hos Jenny och har det riktigt super. Hon håller på att sy en klänning med sin mamma som Jenny sen ska ev. kunna ha på hennes skolavslutning, jag tror att den kommer bli jättefin men det ser lite krångligt ut. Jag ska inte skriva om allt som vi har gjort just nu, det kommer i ett senare inlägg med massor av bilder! Men nu vet ni iallafall lite, (om ni ens var intresserade), haha. MenMen, vi hörs senare. Ha det så bra tills dess!


ska på kalas ^^

Hejhej på er, nu ska jag snart sticka på kalas hos min lilla kusin Filippa som fyller 6 år (eller?) haha jag vet inte riktigt xD pinsamt... Men jaja, det visar sig. Efter det ska jag som jag tidigare nämnt sova hemma hos jenny, riktigt mysigt! Fåt se om jag kan skriva något därifrån. Annars hörs vi nästa gång imorn när jag är hemma, -med bilder! Ha en underbar lördagkväll alla!

Kvällens Outfit:


Leggings GinaTricot
Randig tröja GinaTricot
Svart linne GinaTricot
Svart tröja H&M
(Detta är en bild från igår då jag hade dessa kläder på mig fast med en vit tröja istället för det svarta linnet jag nämne nyss)






mörby centrum med pappa

Hejhej folket *igen*, nu ska jag åka till Mörby Centrum med pappa. Jag tror att han ska handla vin eller något tills ikväll då dem ska ha gäster. Hade lite tråkigt så kände att jag behövde utsätta er för denna tråkiga & korta information. Hoppas ni överlever. ^^
Ha det så bra så länge!


Bra musik


Här är musik som jag gillar och lyssnar på just nu:


första inlägget

Hejhej på er alla, som ni kanske vet har jag haft en blogg innan men pallade inte med den längre så gjorde en helt ny.
Nu har jag precis duschat och ätit frulle, vet verkligen inte vad jag ska göra idag. Jag har suttit vid datorn hela förmiddagen så pappa tvingar mig till att gå ut men asså jag orkar inte. Ska jag ljuga och säga att jag mår dåligt och inte kan gå ut eller ska jag slita mig från datorn ett tag kanske? Kommentera och hjälp mig.
Ikväll ska jag på "kalas"  hos min lill-kusin och efter det ska jag sova hos min älskade bästa kusin och bästavän Jenny. Ska bli otroligt roligt. Imorgon ska vi ut och schteeeka i solen, (om det finns någon sol då), och sy på hennes klänning. Vet inte riktigt vad det är för klänning men jag hör kanske av mig om det imorn, med bild.
Var i stan med Sadaf igår, kulkul. Då kollade vi på klänningar till skolavslutningen, jag hittade en jättefin som jag vill ha och hon hittade även en som hon vill ha och den ska hon få, lyllolyllo... Aja, nu ska jag se om det finns några möjligheter för denna dag. Ha det jättebra!

välkommen till min nya blogg!

F.d http://axii.blogg.se

RSS 2.0