bloggpaus

Ja, som rubriken säger så tar jag en paus. Jag vet inte varför egentlige men det kändes bara bra. Jag tar inte bort något så att det ska finnas kvar som minne men jag vet inte är jag börjar igen... Antingen om några dagar, månader, år eller aldrig igen. Okej, kanske inte år men ni fattar. ;) Sen så är ju sommaren här nu och då kommer man kanske inte alltid ha så mycket tid för att blogga osv.  Alla får ha det jättebra, fortsätt blogga allihopa och ha en underbar sommar! =)

xoxo Alice<3



ps.

Ps. Fixade en tillfällig header, jag vet att det inte är så passande med det rosa kanske men jag orkade inte ha den andra :) Puss o Godnatt *igen*.



god natt

Hejhej! Nu ska jag logga ut från datorn. Hoppas att alla har haft en underbar dag =) Skriver imorgon bitti eller kväll. God Natt! Later!

bilder som fanns på kameran

Nu ska jag ladda upp lite bilder från någon vecka sedan som har funits på min kamera =)


I detta paket rymdes hela ETT LINNE, EN BH OCH ETT PAR TROSOR ;o


Dessa


Sara är så söt


Folket badar! ;o Lina, Tiffany och Felicia.


Så jävla söt du är gumman !



Sommar bild? kanske, haha ^^

Nu ska jag, Pernilla och lillebror typ käka varma mackor? ;s mumsigt värre! Fast jag vet inte ens om jag är hungrig... får se om jag orkar äta. Haha okej, det gör jag alltid men nu är jag faktiskt ganska mätt ;p

Later!

skola, stan, hem

Hallojjsan! Idag var en riktigt soft dag i skolan. Förs städade vi skåpet och ansvarsrummet, det gick bra, men jag glömde uppsatserna jag skulle spara i skolan "/. Sen vid lunch blev det pannkakor, mums! Efter lunchen var det dags att kolla in fotbollsmatchen mellan 9:orna och Pedagogerna så det gjorde vi. Sorgligt nog vann Pedagogerna med typ 10-3 men vi får väl skylla på att det finns några pedagoger som tillbringat stor tid av sitt liv på en fotbollsplan. ;) Grattis iaf!

När den var slut (vid klockan 14:00) stack jag och Sadaf in till stan. På tunnelbanan träffade vi Sara och Lina (7:or) och Nicole och Line (9:or). Det var trevlans, vi snackade litegrann om... haha vet inte xD. När jag och Sadaf kom in till stan kollade vi först en vända på H&M men när vi stod i kön för att testa 4 plagg var tog det så otroligt lång tid att få ett provrum, och man måste ju ha varsitt -.-, så vi sa att vi skulle komma tillbaka senare och gick till Ur&Penn istället. Där har de värsta bra REA:n kan jag säga! Jag köpte ett par hörhängen, en ring och en så kallat vristlänk. (Som ett armband man ska ha på vristen). Jag är mycket nöjd med mina köp. ^^ När vi hade betalat och allt begav vi oss till GinaTricot. Vi köpte inget där, det kändes inte som om det fanns något i min smak riktigt. Då knatade vi bort till donken istället för att Sadaf var väldigt trött så vi käkade vi varsin Cheese-burgare för energins skull. Sedan gick vi till Gallerian och kollade på Glitter, Lindex, Kicks, Denim for girls, Topshop, en till Ur&Penn och sedan till Stockhome eller vad det heter ;s (Design-äffären) På Lindex köpte jag två par armband och ett par vita leggings med spets-kant längst ner som jag ska ha på skolavslutningen.

Nu ska jag ta och lägga upp bilderna från igår. Glöm inte att kolla in dem i inlägget här nedan! Later!


internet har knorrat...

Äntligen! Min dator hemma har knorrat sig med internet hela kvällen igår och imorse dessutom så nu bloggar jag från skolan.

Igår var det jättetrevligt hemma hos Emma. Vi tog massa kort men de finns på min dator hemma så jag lägger upp bilderna sen såfort internet fungerar. Vi lagade laxpytt, supergott! Vi äter alltid fisk eller kyckling för Malin är halv-vegetarian, -hon äter bara vitt kött. ;)

Idag i skolan ska vi städa ur våra skåp och efter lunch ska vi kolla när 9:orna möter pedagogerna i fotboll. Heja 9:orna! Sen efter det ska jag och Sadaf åka in till stan en sväng. Det ska bli roligt. Vi ska kolla på smycken och sen kläder såklart. Men smycken är liksom utgångspunten ;p haha.

Nu ska jag kolla om några folk har börjat komma, jag sätter mig nog i soffan. ha det suuper! Later!


Emma och Malin sjunger med morötter ^^


Haha jag tar ett kort i den reflekterande ungs-luckan.



Jag visar mitt otroligt fina armband jag fick av Marina i måndags.


Haha jag och Emma skulle stå på huvudet rygg-mot-rygg. Det gick sådär. x)


Jag kramar Malin lite konstigt ser jag..



Malin tar osso ett kort framför ungsluckan


Morots kängor


Föralltid bästa barndomsvänner<3


Från v: Emma, Malin & jag. -Ps. jag såg verkligen inte klok ut!


Emma och Malin är sööta


Vi lagade mat


Jag och Malin


Emsipemsi och Mallshmallsh


07:36

HelloHello! Har alla haft en bra helg? Jag har iallafall, fast den gick snabbt... Nu har jag ätit frukost och fixat mig lite, ska sminka mig klart snart. Idag efter skolan ska jag möta upp Emma så ska vi cykla hem tillsammans hem till henne för då ska hon bjuda mig och Malin på middag. Ni kanske vet att vi gör så var 3:e till var 4:e vecka? ;)

I skolan idag ska det vara hälsa-på-dag. Det betyder att alla nya som ska börja och de som går på min skola fast i mellanstadiet (som ska börja till hösten) typ är med oss och kollar lite hur det är på högstadiet. Haha.
Jag hälsade själv på förra året och det var inte kul, alltså aktiviteterna, så jag hoppas att det är bättre iår.

Ha en toppen-måndag nu allihopa! Later!


En dålig bild på dagens outfit, men det är något iaf. Puss

gutten natti

Ska logga ut nu, och så är jag ganska trött så ska sova ;o. Gick ut alldeles nyss och ni anar inte vad som stod där, en vit limmo! (finns bild) och så finns det vittnen på att det var vid våran tomt. Men hemligeheten som inte är så kul att berätta är att vi känner han som kör den så... Men jag fick gå in i den :D haha, min lillebror ba: Jag ska nog bli chafför..(paus ett tag)...eller kändis! Hahahaah xD Jag garvade en hel del...

Sov gott, nattinatti! Later! ♥


The limo ♣

SKREV FEL!

HAHA OJOJOJ, TUR ATT VISSA ÄR UPPMÄRKSAMMA, JAG SKREV FEL, DET VAR JU INTE DANMARK UTAN NORGE SOM VANN UROVISION SONG CONTEST. SKREV ATT DET VAR DANMARK MEN DET VAR SUPERFEL!

Hejsan förresten! :)

Idag har jag varit med Ester. Det var jättekul. Vi gick mest runt i Hässelby men det var mysigt iallafall. När jag skulle hem var hennes pappa jättesnäll så han körde mig hem. -Tack så jättemycket Esters pappa! Jag ska lägga upp bilder här nedan.

När jag kom hem hjälpte jag mamma med maten, lax med pasta och vitvinssås, muums! Efter maten gittade jag ner hit och ja, nu är jag här.

Guud så skönt, det är ju sommarlov på fredag! Fett najs alltså. Tänk att kunna vara med kompisar hela dagarna och bara vara eller ligga i solen och sola, bada och massa kul. Jag hoppas på en sommar med bra väder, helt klart! Nu ska jag kolla lite saker på datorn, ha det braigt. Later!


Jag och Ester<3





Lite knasigt sissådär


Oohh, cuuling!  ><


Haha, kolla vad som fanns på en brygga! Alltså absolut inget kränkande
men det var ju lite busigt som någon hade gjort x)


gos på bryggan


Fick en ros av vänsterpartiet ^^


today

Godmorgon! Usch vad jobbigt! Jag har vaknat jättetidigt idag. Klockan åtta typ "/ När jag väl vaknar, då kan jag inte somna om igen. Bara ibland, men idag var inte en sådan dag när det går. Så då är det lika bra att starta dagen på samma sätt som om klockan vore tio.

Idag ska jag vara med Ester. Det ska bli jätteroligt! Vi går i samma ridgrupp men brukar inte ses på fritiden så det ska bli kul. :D Vi ska ses vid ett-tiden hemma hos henne så jag tar tuben dit.

Innan det, för det är trotts allt ganska sent på dagen, ska jag se om jag orkar jogga en sväng. Jag vill men orkar inte ge mig ut, -även om känslan efteråt man har varit "duktig" är underbar. ;)

Synd att det gick så dåligt för Sverige igår i fotbollsmatchen mot Danmark, men grattis Danmark iaf som har haft en grymt flax med Eurovison Song Contest-vinsten.

Nu ska jag snart gå upp och käka frukost, ska kanske kolla vad det är på TV innan, men det brukar mest vara barnprogram, nyhetsmorgon m.m som jag inte tycker är så kul. Skriver nog senare annars ikväll. Later!


______________________________
Ester<333 (http://estertomas.blogg.se)

sista för idag

HallojjHallojj! Nu har jag ätit, vi åt så kallat "småplock". Då plockar man fram köttbullar, räkor, sallad, avokado, bakad potatis och allt vad man vill ha. Sen så tar man vad man vill ha att käka så äter man det. Gottigt var det!

Efter maten satt jag och snackade ett bra tag med mamma och Fredrik, det var trevligt. Vi snckade om hundar, teorier vid hundlärning och annat skojsigt.

Nu snart ska jag duscha, vara inne på datorn lite, sen kolla på film tror jag & bara mysa. Det blev visst inte av att gå till Golfängarna igen, hann inte. =( Tråkigt!

Bloggar inte mera idag, God Natt & Hej Då! Later!

6:e Juni

MorsningKorsning!

Idag till en början blev det inte av att jag stack till golfängarna, jag och mamma cyklade in till Vasaparken istället för att kolla när MariaMöller uppträdde där. (Fredrik spelar trummor i det "bandet") -Det var trevligt! Vi träffade även några vänner till mamma kanske 20 minuter innnan vi cyklade hem igen. Eller det var bara mamma som cyklade hem, jag cyklade till Golfängarna för att kolla vad som var nytt där för iår. Jag mötte Emma där så vi gick fram och tillbaka 3-4 gånger och hälsade på folk innan jag tyckte att det blev för kallt & så började det småregna. Så jag begav mig hemåt.

När jag kom hem städa jag mitt rum lite smått och småstädade även övervåning för de som ska ha Kelly sedan skulle komma. De kom vid 5-tiden så då fikade vi lite och snackade om allt möjligt gällande Kelly och hennes/våra vanor i vardagen. Det var trevligt tycker jag. :) Det känns som om Kelly kommer att hamna hos en bra familj.

Jag går kanske till Golfängarna ikväll och träffar Felicia och Ina tror jag också skulle vara där. Jag kommer gå dit om vädret håller sig bra och om vi inte äter för sent. -Annars stannar jag "at home". ;p

Nu ska jag kolla lite bloggar m.m. Ha det suuuper! Later!


Så knasig man kan vara ^^


sveriges nationaldag

Hej & godmorgon! Idag är det ju Sveriges nationaldag och det ska jag fira på Golfängarna där det finns karuseller, stånd med massa saker och en stor scen med uppträdanden. Det vska bli roligt, bara vädret håller sig ;s Jag ska vara där med Felicia tror jag, hon skulle komma dit. Något som är speciellt kul med denna dag på Golf... är att typ alla är där, så man träffar mycket folk.

Igår var jag, morfar och Felicia på Biltema för att köpa en cykel. Biltema har riktigt många, snygga och bra cyklar till min förvånging. Vi köpte en skitsnygg röd och lite silvrig cykel, en korg, lås och lampor. :D Ska se om jag kan hitta en bild på den.

När vi kom hem från våran lilla utflyckt (stavning?) käkade vi Tacos, mums! Efter det rusade jag ut och skulle montera min cykel. -Det är inte lätt ska jag säga! Det slutade med att Fredrik fick hjälpa mig med nästan allt ^^ Jag test-cyklade den såklart och målet fick bli macken, (jag var tvungen att pumpa däckerna), eller vad det heter i plural. :P

Igårkväll fortsatte jag kolla på filmen "SleepyHollow" som jag började kolla på för flera veckor sen. Även igår kollade jag inte klart så jag såg slutet imorse, den är väldigt bra men det finns ju såklart lite knasiga saker i den också. Även om det ser verkligt ut.

Nu ska jag lägga upp några bilder från konserten, de är inte så bra menmen... Later!


min cykel ^^


Haha Julia på konsert


Sara (Julias syster) på konsert


I´ll never forget!


Värsta havet med folk bakom oss ;o


Skrev på min regnjacka (*Bruce*)


Julia älskar Steve


I love Bruce ^^


Felicia och Kelly i soffan (PS, Kelly rör på huvudet, drf ser det knas ut)


med Felicia

Heejsan! Just nu sitter jag här i min soffa och snackar med Felicia. Eller precis nu snackar hon med sin pappa i telefon men annars. 

Klockan tre kommer min morfar och hämtar mig så ska vi kolla och kanske köpa cykel, vi ska typ till Biltema eller något.

Idag var det jättemysigt inne i stan, visst vädret var inte super men iaf. Vi grillade korv och så fick vi liite godis i slutet. Vi fick frukt också.

Jag, Emelis, Sara och Felicia hade sen sällskap till T-centralen. Haha Felicia lekte CP bara så alla vet om någon såg oss, och så kallade vi henne för Fido. xD I T-centralen åkte Emelie och Sara mot Hjulsta och jag och Felicia mot Akalla. Sen drog vi hem och nu är vi här. :)

Ska vara social med henne nu, Later!

...han är BÄST!

Godmorgon! OMG, jag var där igår !! Såg min idol jag har hört alla möjliga låtar ifrån sen unga år, han stod bara kanske 30 meter framför mig och leverarde musik som var grymt bra. Shiit! Det bästa var i "slutet" från att han hade kört "Waiting on a sunny day" för då körde han lite äldre låtar, -det är dem jag kan bäst. Jag orkar inte berätta allt men jag kan säga en sak: det var inte sista gången & ...han är BÄST! (Något som var synd var nog vädret, det rgnade hela tiden)

Juste: jag blev helt till mig! Han lät först en 6:årig flicka sjunga själv i micken så hela stadion tystnade, sen TOG HAN UPP HENNE PÅ SCENEN! ;o Jag ville ju! :'( Fast jag stod liite lång bak för att det skulle ske. Det var fett synd för man såg bara ryggtavlor och huvuden de stunder man stod ner. Och tänk stackars Julia som säker är 1-2 huvuden kortare än mig, -hon såg möjligtvis lamporna högst upp i taket av scenen.

När konserten var slut ville jag köpa en tröja eller en scarf, men det var smockfullt runt stånden. :( Menmen, får köpa på internet. ^^

Nu ska jag fixa mig sen ska jag dra till skolan och åka gemensamt med dem till stan så ska vi typ äta korv o så, i dt fina vädret? *HOST*

Ha en underbar dag, och se till att se Bruce Springsteen någon gång innan du dör! Later!

Ps. Jag har mycket bilder men jag tror inte att dem är så bra.. Ska kolla sen, får se om de kommer upp.


i skolan

HejsanHoppsan!

Nu är jag i skolan och har precis haft spanska. Vi kollade på en spansk serie fast med svensk text såklart. När vi har slutat ska jag kanske vara kvar i skolan ett tag eller så ska jag vara i solna centrum tills klockn tio över fyra då jag ska ta en tunnelbana in till pappas jobb så ska vi typ göra ngt inann konserten. Bl.a, äta men jag vet inte riktigt allt som vi ska göra. Det ska verkligen bli jättekuul!

Imorgon är det ansvarsgrupps-dag, vi ska typ på picknick, -mysigt! Det som är bra är att vi får en liten sovmorgon kan man säga. En timme. Det ska bli skönt eftersom jag kommer vara uppe sent ikväll. Morsmors! Later!

iih!

Godmorgon! Nu har jag vaknat, duschat och ätit frukost. Ska fixa mig alldeles strax.


IIiih! Idag är det dags. -Konserten! Men vilket pissigt väder :( hoppas ytterligt att det ska spricka upp ikväll så att vi slipper regnet. Men jag får utrusta mig efter vädret hursomhelst. Nu ska jag sätta på de låtar som han ska köra så att jag kan plugga in dem. (kan inte riktigt alla ;s) Haha. Det är ju måga som inte gillar honom och så, jag gör det men tänk såhär: det är ju en världsstjärna ;D

Ha en underbar dag! Får se om jag hinner skriva innan konserten, om inte: Wich me luck! Later!

♥Låtlistan från Finand i tisdags:
Badlands
Radio Nowhere
Prove It All Night
Outlaw Pete
Out In The Street
Hungry Heart
Working On A Dream
Seeds
Johnny 99
The Ghost of Tom Joad
Raise Your Hand
Cover Me
Because The Night
Thunder Road
Waiting On A Sunny Day
The Promised Land
The Dark End Of The Street (Penn/Moman)
Kingdom Of Days
Lonesome Day
The Rising
Born To Run

Hard Times
Bobby Jean
Land of Hope and Dreams
American Land
Glory Days
Santa Claus Is Coming To Town
Dancin' In The Dark

Godnatt ♥

Nu ska Alice sova för imorgon ska hon på konsert och då kommer hon att somna seent. (: 

Godnatt!♥

(:

Hejsanhejsan!

Nu har jag precis kommit hem från gitarren och satt på mig mysigar kläder. Jag ska snart upp och äta, det blir blodpudding. Tycker faktiskt om det men jag är inte hungrig, "/ vi fick choklad och vinegum på gitarr-lektionen för det var sista gången.

Alltså jag kan inte fatta att jag ska på konsert imorn! Jaaaah!




Ja, även jag har ju varit liten :)



chock!

Heejsan!

Omg, igår. Jag fick ett mail av min pappa där det stod: Konsertdags snart, undrebart! lalala...
Jag svarar: Haha, jo tjena, det är ju om en månad xD (9:e Juli)
På kvällen sen ringer pappa mig:
Pappa: Alice?
Jag: Ja?
Pappa: Vad snurrar du om i mailet?
Jag: Vadå? Om konserten?
Pappa: Ja.
Jag: Att den är om en månad?!
Pappa: Alice, den är på torsdag!
Jag: VAAH? :O OMG, driv inte! Skojar du?
Pappa: Nej? Men nu vet du, sov gott.

lalal...

Men alltså shit! En kosnert jag har suktat efter sen i mars, trott att den är i Juli, så får man höra att den är imorn. Snacka om chock. ;o

Iaf. Idag var en rolig dag i skolan. På förmiddagen kollade vi på en teater som Juinorerna i våran skola spelade upp. Den heter Trollflöjten. -Den var jättebra!   Efter det hade vi luch sen på rasten och till kvart i två hjälpte vi en tjej i nian som heter Tina med en svenska-inlämning. Hon ska göra en film och vi är med. Det var jättekul men vi tog typ 1000  nya tagningar. Så tillslut tog batteriet slut, "/ ajaj.

Efter skolan skulle ev. Felicia ha följt med mig till min farmor men hon kunde inte för hon tog en tidigare träning så det får bli en annan dag. Men nu är jag här själv. Det är mysigt! Har nyss ätit mellis och kollat på gamla foton från när jag var liten. Tog kort på en, ska lägga in den någon gång.

Snart, eller lite innan klockan sex ska jag på gitarr. Det är avslutning så vi ska få något gott att smaska på! Muums! :D

Ska träna på gitarrläxan nu -.- Skriver kanske ikväll. Later!

film & godnatt

Nu ska jag kolla på filmen 50 first dates med min bror. Jag har sett den förr men haha, den är ju underbar.

Godnatt!<3

hm..

Hejsan !

Idag har varit en bra dag i skolan. Vi har haft lektionerna svenska och engelska. På eng hade vi redovisning, det gick bra tycker jag. Sedan jobbade vi med häften för att våran lärare behövde åka iväg på något så hon var inte i skolan så hon gav oss häften att jobba med både på sv och eng. -.- Det är trååkigt! Fast mycket, mycket bättre än "Find Out" om ni vet vad det är. (Typ astråka häften, det med, som man ska läsa en text ur och sen svara på tp 10-15 frågor om texten) Sen gjorde en annan lärare rygg-massage på mig och då bildade några andra ett massage-tåg, så sött det såg ut! Finns bild.

Efter skolan var jag som ni vet med Felicia. Det var fett kul. När vi kom hem till mig åt vi lite mellis. Macka och frukt, -gott! När vi hade käkat gick vi ner till mitt rum, tog lite bilder och kollade roliga videoinlägg av Kissie och vissa av hennes kompis Amir. x)

När jag hade följt (stavning?) henne till busshållsaplatsen gick jag hem och åt middag. De blev biffar med potatis o sås. Det var mumsigt! När jag hade ätit upp letade jag reda på mina träningskläder för att då stck jag ut och sprang kanske 3,5-4 km. Sen när jag kom hem gjorde jag lite situps, armhävningar (har lärt mig), upphopp och en annan sak med benen som jag inte kan namnet på. -Så nu känns det riktigt bra efter en dusch!

Nu ska jag ladda upp lite bilder. Ha det, Later!


aaw


Felicia renoverar hos sig så hon testade ett par styltor som byggarna använde för att måla taket. xD Haha , fast detta var igår.


Haha det regnade idag så när jag och Linda skulle till Vi(vo) såg vi ut såhär för att "skydda" oss mot regn. xD


André, Anton, Santiago och Felicia bildade massage-tåg. (De ville inte synas)

med Felicia


 
Hejsan allihopa ! Just nu är jag här hemma hos mig med min älskade Felicia. Vi var nyss uppe men gick ner sen för att ta lite knasfoton. Haha.

Jag vet inte vad jag ska skriva nu. Eller jo: ska äta snart och sen ska jag jogga. Känner att jag vill göra det för det blev inte av igår. Nu ska jag vara social med min beeebbiiiisss . Later!



godmorgon !

Det blev visst inget skrivade igår. Fast jag har en förklaring:

Som ni kanske vet ha vi passat/lånat en hud som heter Kelly, som bara skulle ha varit hos oss i kanske en vecka ellr två men nu är det så att hon har varit här i sju veckor. Hon är världens snällaste, hur bra som helst att ha ó göra med och allt.

Men det är så att vi ska köpa valp i Juli och alla har blivit så otroligt kära i Kelly och hon ska ändå inte tillbaka till sitt "förra" hem så vi vet inte hur vi ska klara göra nu. Valet står liksom emellan att behålla Kelly eller att köpa en valp. Jag vill såklart ha båda men det går inte. Orkar inte förklara men det är bara praktiska grejer som att det är en av världens största raser, :tänk att ha två då ! Då blir det ny bil och hela rubbet.

Så igår när jag kom hem från Felicia var alla och hade ätit middag på altanen så då när vi ändå var samlade började Fredrik: Nu när alla är samlade kan vi ju passa på att fråga vad ni tycker, ni vet ju allt med ny hund och Kelly, -men vad tycker ni?

Då började tårarna forsa på mig. Har jättesvårt att skilja mig från en sån underbar hund...

Men iaf det vi gjorde sen var att träffa en familj som kanske ska ha Kelly sen, det finns andra alternativ också men detta var ett. Vi var tvungen att göra det idag för hon som Kelly är ifrån (uppfödaren) ville också vara med men hennes hund ska ha valpar på onsdag och hon kan bara inte missa det. :)      Det var en jättetrevlig familj och allt men jag känner ändå att Nej, hon är min ! Menmen, livet är orättvist. "/

Vi kom hem klockan elva och jag orkade verkligen inte skriva då. Skulle ha dött av sömbrist då. x) Haha. Nu ska jag fixa mig innan skolan. Ha det suuper ! Later!



-Älsklingen...

i skolan

Hejsanhejsan! Just nu sitter jag i skolan och har precis haft matteprov. Jag tror att det har gått bra men när jag frågade min lärare om hon förstod min uträkning så här lät det= Hon: ja men... Jag: men svaret är alltså fel? Hon: Jag kan inte säga Ja elr Nej. Jag: Men åh! Då är det såklart fel! -.-

Så ja, jag vet inte riktigt.. Menmen. Det var kul på kalaset igår, verkligen supervarmt! Vi kickade fotboll och åt massa onyttigt, gott men inte bra !

Efter skolan idag ska jag vara med Felicia tror jag. Vi snckade om det imorse men vet inte om vi bestämde något. Ska prata med henne sen på lunchen. :)

Nu ska jag snickesnacka med Sadaf (http://toooday.blogg.se) som sitter här brevid mig och bloggar till hennes blogg. Haha! (Tror att vi har kör idag förresten, rooligt)

Berättar mera om gårdagen och dagen ikväll/eftermiddag. Ha det grymt bra i solen! Men, sola med måtta! (elr vad det heter) Later!

RSS 2.0